Din politiske danmarkshistorie

politiskdanmarkshistoriebannerfinalfinalendelige

politiskdanmarkshit


folkemoedet-billede2

Midt under Folkemødet på Bornholm – et stykke levende, politisk danmarkshistorie – inviterer vi dig til at dykke ned i DRs arkivklip og sammensætte et mix fra din egen politiske danmarkshistorie.

Hvad har været skelsættende i din politiske danmarkshistorie? 
Find de bedste arkivklip og lav din egen personlige collage med historiske begivenheder, store personligheder og markante mærkesager.

Gå på opdagelse i DRs arkivklip – fra de første tv-udsendelser i 1951 til nu, og del din historie på danskkulturarv.dk og på sociale medier.

 

Henter afspiller ...

arkivklip1


Her finder du et link til en række tv-indslag og udsendelser fra i 1951 til nu. Det er blot et lille rids i overfladen af vores politiske danmarkshistorie. 

Gå på opdagelse i historierne, fra DRs arkiver og se om du kan finde nogle af de begivenheder, som har været skelsættende for dig. Klik her

endelafhistorien


DR sætter i 2017 fokus på forskellige dele af danmarkshistorien på alle kanaler og i samarbejde med en række museer over hele landet. De mange vidt forskellige DR-programmer om danmarkshistorien og de mange arrangementer over hele landet skal bidrage til at løfte en central public service-opgave, nemlig at samle og spejle Danmark ikke bare i nutiden, men på tværs af tidsaldre. 

På Folkemødet på Bornholm kan du, ud over at sammensætte din egen politiske danmarkshistorie, blive en del af danmarkshistorien med virtual reality-briller på næsen eller prøve et vindue til fortiden på dr.dk/vr.

I løbet af sommeren 2017 kan du også opleve DRs mobile arkiv i fem byer, hvor vi giver mulighed for at gense klip fra barndommens gade og by. Klik her for mere information.

duerendelafhistorien

senestefinal


 

EN DEL AF HISTORIEN
DR Byen
Emil Holms Kanal 20
0999 København C