Henter afspiller ...

POKALFINALE. Dansk Filmjournal nr.27F.

28. april 1957

Beskrivelse

Pokalfinalekampen i Idrætsparken blev overværet af mere end 25.000 tilskuere. Kampen stod mellem A.G.F. og ESBJERG, og fra først til sidst var det en spændende kamp, selv om der i første halvleg slet ikke blev scoret nogen mål. ESBJERG, der har stribede trøjer, viste til at begynde med et særdeles glimrende spil, men efterhånden stod det de fleste klart, at det måtte blive A.G.F. de gik af med sejren. ESBJERG var simpelthen kørt træt. I kampens 36. minut scorede Erik Jensen A.G.F.s første mål og få minutter efter sendte Erik Jensens bror, John Jensen, atter bolden i ESBJERGs mål. Med resultatet 2-0 til A.G.F. sluttede kampen, og den eftertragtede pokal blev overrakt til holdets anfører, Åge Rou Jensen.